ElinSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malesef bu sektör bir dönerciyle veya başka birşeyle denkleştirilemez örnek gösterilemez açıklamada düşüş olabilir ibaresi yer alıyorsa daha farklı servisler seçip satın almak da sizin elinizde ilkdefa satın aldığınızı düşünerek haklılık payınızın olduğunu varsayıyorum ancak aynı şey değil.
Benim zoruma giden servisin tamamlanamadan takipçilerin patır patır düşmesi yoksa çocuk 1-2 ay sevinir sonra umursamazdı bile ki gerçek-bot(?) takipçilerin düşüş olması kadar normal bir şey yok benim karşı olduğum parasıyla aldığımız hizmetin bu kadar kalitesiz olması ve insanları göz göre göre kandırılması

msevinc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sosyal medya sektorunda hatta smm diyim smm piyasasinda herhangi bir ticaret yapacaksaniz bunlari bilmeniz arastirmaniz gerekmekte. saticilar alicilara riskleri/olasiliklari herzaman belirtmez. paraniza yazik olmus bundan sonra daha dikkatli is yaparsiniz olur biter.
Zaten neyin ne olduğunu biliyorum bana saçma gelen olayı paylaştım, düşüş olması zaten normal benim zoruma giden daha takipçi tamamlanmadan düşüş olması ve saçma bi ücret iadesi yapmaları. Çocuk oyuncağı sanki. max 70k yazmışlar biz 20bin verdik acaba 70bin sipariş versek neler olacaktı :/

aksaraymalakli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bot takipci mi satın aldınız
başlığı şu şekilde
Instagram Gerçek Takipçi
içeriği ise gerçek - bot karışık...