Merhabalar, kuzenim benden takipçi istemişti bende üzülmesin diye burada satış yapan bir panelden kuzenime 20bin takipçi attırdım(yaklaşık 50tl). İşleme çarşamba günü başlandı cumartesiye doğru 15bin anca geldi(4-6 saat arası tamamlanacağı söyleniyordu). Bunların hepsini geçtim, cumartesi günü akşama doğru 15bin olan takipçi sayısı bir anda 11bine düşmüş bir kaç saat sonra baktığımda da 9 bine düşmüş. Bu durumu bildirmek için destek talebi açtığımda, düşüşler normaldir, telafisi olan servislerimizi seçebilirsiniz yanıtı aldım. Ekstra olarak takipçi atımı bitmediği(tamamlanamadığı) için 50TLnin 7Tlsini iade edip yeniden takipçi alabileceğimi söylediler. Peki soruyorum size bu parayı direkt çöpe atmak değil midir? şöyle bir örnek verebilirim sanırsam. Bir dönerciye gittiniz açık ve kapalı ayran satılıyor, siz açık ayranı tercih ettiğiniz ve personel arkadaş gelirken yarısını döktü ve size açık ayran aldınız dökülmesi normal isterseniz kapalı ayranı tercih edebilirsiniz diye seçenek sundu. Bu kabul edilebilir bir şey mi sizce? Yanlış anlaşılmasın ben parasında değilim tek üzüldüğüm kısım kuzenimin 20bin takipçi gelecek hesabıma diye beklerken daha 20bin olmadan patır patır takipçilerin silinmesi. Madem bu kadar hızlı düşüş oluyor ve siliniyor satmayın o zaman hem insanların vaktine hem de parasına yazık. 3-5 bir şey kazanacağız diye böyle şeylere girmek yazıktır günahtır. Sizlerin de görüşünü bekliyorum. Haksız olduğum yer varsa belirtirseniz sevinirim.