Suçlu değil ilgisiz, neden diyeceksiniz böyle bir olay patlak verdiği anda zaten azure'ninde wwd'ninde dolaysıyla godaddyninde bilgisi var gönderin herkese epp kodunu almak isteyen taşımak isteyen transfer etsin? neden şimdi göstermelik DPR firmasına taşıyabilirsiniz diyip kimlik doğrulama yöntemi uyguluyor? gönder mevcut kayıtlı maillere epp kodlarını madem doğru kişileri onaylaman lazım.
Bunu geçtim whois değişiklieri oldu bunu teknoclouds da yapmış olabilir godaddyde bilmiyorum, domain doğrulamak için belge bilgi gönderiyoruz halen dedikleri bizdekilerle uyuşmuyor bu kadar büyük firmasın en başından beri nsleri neymiş en başta whois değiştiyse ne zaman değiştirilmiş gör ona göre devret. Yazman firmasın sen kimden izin alacaksın ? üstelik icann'a o kadar şikayet gitmişken. O kadar fatura ekran ss'leri attık halen abidik gubudik cevaplarla elimizi boşa çekiyolar siz istediğiniz kadar orayla çalışabilirsiniz ama bu tür olaylar onlarada kaybettirecektir.
Başkasının suçunu hiçbir firma üstlenmez. Diyorsunuz ki a firması b firmasından hizmet aldı. B firması sonra bu hizmetleri kaybetti vyea hizmetlerde sorun yaşandı. A firması yardım etsin. Dünyada kimse böyle bir şeyi kabul etmez. Diyeceğim o ki sorun yaşanmayacak firmalarla çalışın.
10 yıldır DigitalOcean ile çalışıyoruz, hiç böyle sorun görmedik. 12 yıldır Godaddy ile çalışıyoruz, hiç böyle sorun yaşamadık. 8 yıldır contabo ile çalışıyoruz, böyle bir sorun olmadı. Yerli, milli, yok şöyle yok böyle, ucuz vs. diye hizmet almayın.