Arkadaşlar merhaba,uzun yıllar boyunca hep denedim,hep denedim fakat bir türlü başarılı olamadım. Neden olamadığımı biliyorum,nerelerde hata yaptığımı biliyorum.Hata yaptığım bölümleri kendimce düzeltmeye çalıştım. Öncelikle bunu belirtmek istedim.
Ben ve kız arkadaşım ile ofis açmayı kaç senedir düşünüyoruz. Geçen yıl bir ofis açtık,fakat bazı sorunlardan dolayı kapatmak zorunda kaldık. Açıkcası şu dönemde ofis açmalımıyız bilmiyorum. Sizlere danışmak istedim.
Biz,makale yazarlığı-seo-web tasarım-youtube içerik-instagram çekiliş-instagram çekiliş ile kasılan sayfalar satmaktayız.
2 kişiyiz,yanımıza tabii ki kişiler giriyor çıkıyor. Fakat şu dönemde açmak o kadar korkutuyor ki...
Şuanda ikimizde farklı işlerde çalışıyoruz. Sigortamız ödeniyor ve aylık 3000₺ para kazanıyoruz. Eve gelince küçük küçük işler yaparak aylık 4000₺ gelire tekammül ediyor.
Fakat kendi işimizi yapmak istiyoruz çünkü yaşımız iyice geçiyor. 26 yaşındayım,düzenli bir hayat ve kendi işimizin sahibi olmak istiyoruz.
Sizlere sormak istediğim soru şu; ek olarak kazanç getirebileceğimiz kategoriler nedir ?
Sizce şu dönemde ofis açmalımıyız ?
Farklı düşünceleri olacak kişiler mutlaka çıkacaktır. Her türlü yoruma açığım.
Bulunduğum bölgenin haber sitesi mevcut. Bu siteyi oldukça yükseltik. Fakat şuanda duruyor çünkü farklı işlerde çalışmaktayız.
Sizce ne yapmalıyız ?
Saygılarımla..