Bir proje planlamaktayım fakat kvkk yönünde soru işaretlerim var. Bu konudaki uzman arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Projedeki soru işareti kısmı şu ; Tc bilgimi kullanarak yaptığımız bir işle ilgili şikayet oluşturulacak ve yapılan bu platformda sorgulama sağlanarak şikayeti benim TC bilgisine sahip olan herkes görebilecek.
Örnek Senaryo: A kişisi B kişisi ile bir sözleşme imzaladı. A kişisi, B kişisiyle Yaşadığı problem ve olumlu hareketlerini bu düşündüğüm projedeki platforma yazdı.(Bu platformdan B kişisinin haberi bile yok diyelim) Sözleşme sona erdi. B kişisi C kişisi ile sözleşme yapacak. C kişisi platforma girdi B kişisinin Tcsinden sorguladı birde baktı ki problemli kişilik sözleşme imzalamadan vazgeçti.
Yukarıdaki örnek senaryoda B kişisi platformla ilgili suçlamada bulunabilir mi? Beni fişliyor, benden izinsiz bilgilerimi paylaşıyor gibi
Bunun platformsuz hali ben B kişisiyle iş yapacağım. Daha önce B kişisiyle iş yapmış birisini buluyorum. Nasıl iş yapılır mı diye soruyorum. Anlatıyor her şeyi ben diyorum ki tamam bununla iş yapılmaz. Fakat B kişisi benim diğer iş yaptığı kişiyle görüştüğümü bilmiyor.