Herkese merhaba bu konu referanslarımı ve açtığım ticari konularımı bir yerde toparlamak için açılmıştır.
Türkçe Referanslarım; Bilgisayar ve yazılım alanındaki yayınlanmış yazılarım>>Nakliyat firması için yazdığım yazım>>Makale yazarak para kazanma hakkında yayınlanmış yazılarım>>Valorant VP hakkında içinde 18 adet anahtar kelime/kelime grubu geçen yayınlanmış yazılarım>>YouTube kanalı için içeriğini yazdığım video>>İngilizce çeviri yaptığım referansımı müşterim paylaşmamı istemediği için paylaşmıyorum. Yabancı dillerdeki içerikler için açtığım konum;Türkçe içerikler için açtığım konum;Türkçe ve İngilizce olarak kendim yazmış olduğum ve şuan aktif satışta olan hazır makalelerim;Sözleşme, dava dilekçesi gibi yazılı içerik yazdırmak isteyenleri, avukat lazım olanları direkt avukat ile de görüştürebilirim; dediklerinizi ben de iletebilirim. Sözleşme, dava dilekçesi, danışmanlık gibi hukuksal işlemleriniz için pm gönderiniz. Vikipedi konusunda da yardımcı olabilirim. Bu konularda pm göndermeniz yeterli.
Makaleler için konu limiti olduğundan hukuksal içerikler ve vikipedi için yeni başlık açmadım buraya ekledim.
Konunun içeriği hakkında herhangi bir yanlış varsa pm den bildirirseniz bakarım.
Açtığım konuların tamamının linki;
https://www.r10.net/search.php?searchid=53579366