Alttaki mesaj olayın şeklini değiştirdi

Teşekkürler
Hocam biz Kayseri'de yaşadık yıllarca ve orada her suyu içebiliyorduk. Şimdi ise Antalya'da dağdan getiriyoruz suyu ama artık bayağı yük olmaya başladı. 200LT su taşımak kolay olmuyor

Bugün Aqua'dan gelip tanıtım yapacaklar ama filtre seçimini neye göre yapmamız gerekiyor? Su tadı versin, bazı artıcılarda tatsız bir sıvı oluyor su.
hocam sertifika sayısı arttıkça fiyat yükseliyor. Örneğin NFS, SGS, FDA, RoHS gibi ve hatta daha da fazla sertifika mevcut. Benim dikkat ettiğim ise fiyat performans olarak NFS sertifikalı filtreler alıyorum. Yani sağlığa zararlı maddeleri azalttığını veya içermediğini belirten bir sertifika.
Bu söylediğim genel filtreler için geçerli. Ancak arıtma cihazında bütün işi yapan neredeyse reverse osmoz sistemi ile çalışan membran filtre. Onunla en kalitelisi filmtech olan marka, Amerikan malı.
yani x markası diye aldığınız arıtıcılar bir sonraki bakımda filtreleri değiştirdiğinizde bambaşka bir arıtıcı olmuş oluyor. Çoğu firma ise filtre üzerine kendi logosunu bastırıp göndertiyor dolayısıyla demem o ki siz filtrenin özelliklerini dahi bilmiyor oluyorsunuz. Markaya para vermeyin ve Hepsiburada gibi yerlerden 7-8-9 aşamalı filtreleri çok uyguna alıp eğer suyun tadını begenmezseniz ekstra filtre ilave ederek veya çıkararak değiştirebilirsiniz