Site adresi : pm den verilecektir Sitenin Getirisi : 1 Ayda 3950₺+ ödeme alındı. Sitenin Açılış Tarihi : 16.06.2021 Kategori, Sitenin İçeriği Nedir : SMM Panel Günlük Hit Sayısı : 0-10 Ziyaretçi Kaynağı : Google ve forumlardan
Fiyat : 500TL
Açık artırma son tekliften 24 saat sonra biter Site Tüm İçeriği Birlikte mi Satılık : Evet, sınırlama yoktur. Hosting Dahil midir: Evet Kullanılan Yazılımın Lisansı Satışa Dahil mi: Evet dahil. Yazılım Lisans Sonlanma Zamanı: Sınırsız. Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yoktur. Alexa Rank Türkiye : 11.425 Global Rank 979.386 927.716 YAPILAN HARCAMALAR 350₺ + kdv Seo çalışması yaptırıldı 300₺ + kdv glycon script 200₺ + kdv perfect panel teması
300
₺ > Reverse Glycon Teması
Sitenin gelirleri genel olarak Haziran-Temmuz'da aşağıdaki gibidir fakat verilen hizmetlerin büyük bir kısmı , r10 üzerinden açık arttırma ile vs verildiği için banka ödemesi alınıp sitede manuel eklenmiştir bakiye.
100 civarı üye , 200+ sipariş mevcuttur.
Kullanıcı bakiye toplamı 200tl civarındadır , size karşılığı ortalama 100tl'dir.
Sistemi aldığınızda size artısı , Api çekebilceğiniz ucuz servis sağlayıcıları öğreniceksiniz.
Domain : teknoclouds kayıtlı , hesap size iletilcek ayrıca transfer kodu talep edildi gelince oda verilecek.
Hosting dahil.
Fiyatı ucuz tutma sebebim : Hem kendim ucuz aldım , hemde sitenin geliri olsa bile r10 üzerinden arttırma vs ile satışı olmasından dolayı "GELİRSİZ" gibi satıyorum.
* Glycon lisans ücretini tarafımca karşlıyacağım.