%40 kar payı olan ticaret yoktur. Gerçekten tüm giderler hesaplanırsa en fazla %20 kalır. Çoğu hesap kitap yapmayı bilmiyor.
bu arkadaşa gelince ekim nazım kaya yolunda gidiyor doğru da yapıyor. Sağılacak inek çok ise sağacaksın. Ekim nazım kaya abd de vize aldı, vizesi bile o-1 vizesi. Adam akıllı ticaret yapsa e-2 vizesi alır. O-1 vizesi genelde şovmenlere veriliyor ya da üstün yeteneklilere.
Ben dropshipping'ten bahsediyorum hocam; yoksa iki ülkede şirket kurup gerçek anlamda ihracat yapıp gümrük gibi gider kalemlerini katınca kar daha az olur. Shopify dropshipping için %40 kar büyük bir oran değil. Özellikle one product store denilen, dönemlik trendlere göre açılıp tek ürün satışına odaklanılıp, agresif reklam çıkılan alanlarda her şey çıkınca %40 kar oranı rahatlıkla elde edilebiliyor. Bunun için doğru ürün şart tabii ki; ancak bunlar dediğim gibi dönemsel işler. Sürdürülebilir bir yapı değil. Sizi forumdan biliyorum. Siz ciddi miktarlarla ticaret yapan birisiniz. Sizin klasmanda rakamlar dediğiniz gibidir.
Onun dışında amaç buradaki arkadaşları bilgi sahibi yapmak. Yoksa kolay paranın peşinde olanlar tokatlanmadan kendine gelmiyor, haklısınız.