Bu M1 al diyenler ne kadar suredir M1 kullaniyorlar ger�ekten merak ediyorum.
Android mobil uygulama i�in ne kadar test ettiniz mesela ? Adam yazilimciyim diyor. Ka��n�z M1 i�lemci ile uygulama yazd�n�z?
hocam kullanaca��n programlar�n ve ihtiyacin olan ekran b�y�kl���ne g�re hareket et. Crackli uygulama kullaniyorsan, bunlari da dikkate al. Senin profilindeki birini bulup, onun tecr�besini sor.
Ben pro kullan�yorum, yaninda ipad pro ve monit�r bana yetmiyor. M1 ler hele bana findik kadar kal�r mesela.
Arkadaşım iOS developer, 3 aydır 8GB RAM'li M1 Macbook Air kullanıyor. Gayette yaptığı işler için yetiyor.
Ben de yakında 24" iMAC almayı planlıyorum. Bilgisayar mühendisiyim ve iOS & WEB entegreleri yazıyoruz. Normalde 2015 Macbook PRO kullanıyordum. Yazılım İDE'lerinde kodları compile etmek için render performansı önem arz ediyor. M1'in i7'ye göre render performansı da genel olarak daha başarılı. Bunu Youtube'daki render testlerinden araştırıp görebilirsin. Üstelik artık Apple Intel satmadığı için o cihazları başka satıcılar sattığından dolayı fiyatları yüksek. Yetkili Apple bayi PT satıcısından alınacak M1 işlemcili Macbook'lar gayet uyguna geliyorken neden Intel alasın ki???