pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kafa açma güzel kardeşim. sen kaç ayda ortaya çıktığı belli olmayan, uzun vadede komplikasyonlarının, genetik etkilerinin ne yönde seni şekillendireceğini bilemediğin bi sıvıyı maaile kullanabilirsin, beden senin karar senin. ancak bana kelime yapamazsın. benim o aşıyı olmam için önce tüm bu sürecin "suni" bir süreç olmadığına ikna olmam gerekiyor. ağzını açana komplo teorisyeni demeye bayıldığınız için detaya girmiyorum.

ayrıca buraya bi not düşüyorum.

biontech firması 2008 de kurulmuş. ne hikmetse 2019 ekim ayında borsaya girmiş. yine ne hikmetse tam 3 ay sonrasında coronavirüs muhabbetleri başlamış. 1849 da kurulan pfizer şirketinin hisse senetleri borsaya girdiği 1981 yılından bu yana yani 40 senedir 45 doları görememişken bu arkadaşlar kurulduğu andan itibaren adım adım neredeyse aralıksız artış yaşamış.

bu tabloda hangi sonucu görüyorsun biliyor musun?

virüs sürdükçe, bu adamlar ve bu adamlara para yatıranlar para basıyor sonucunu. kuruluşundan 11 yıl sonra ne hikmetse bi anda borsaya giren bi şirket, borsaya girişinin 3 ay sonrasında dünyada patlak veren bir virüs, bu şirketin bu virüsün çözümüyle ortaya çıkışı ve virüsün her yeni dalgasında bu adamların darphane gibi para basışı. 2 yılda koca pfizerin 40 yılda yapamadığını 6-7 e katlamaları.

anladım. peki.

sen ol aşını. ancak sana bi not düşeyim. kısa zaman sonra yeni aşı için çağıracaklar. çünkü zatturuzort varyantı çıktı, biontech ona yeni aşı geliştirdi hadi gelin bla bla. süreç aşı ve aşıdan para kazanma süreci değil bu sadece ek gelir. süreç, şirketleri, ofisleri, avmleri, marketleri ortadan kaldırıp remote sisteme geçiş süreci ayrıca sosyal kredi sistemi ile insan kontrolü vs vs.. bunun için de 5-10 yıl arası bi dönem olacak ve bu dönemde kim bilir kaç kez gidip aşı olmanız istenecek. sağolun, ben almiyim. bigün yakalanır ve çok çok ağır geçirirsek o zaman bakarız.
Tamam haklısın 🤣🤣