Arkadaşlar merhaba,
Kendi şirketimde kullanmak istediğim bir projem hakkında yazılımı da ben yapmak istiyorum. Açıkçası bir çok eğitim satın aldım, biraz da dillere aşinayım ancak bir türlü nereden başlamam gerektiğine karar veremedim.
Sizlerden destek almak istiyorum bu konuda. Şimdiden teşekkürler..

İstediğim projede;
Lojistik firmamızın yakıt verilerini gireceğimiz alanlar
Çekici ve Dorse tanımlamaları
Şöför Tanımlamaları
Araç bakımlarının ve diğer tamir-bakım verilerinin tutulacağı alanlar gibi web tabanlı takip uygulaması geliştirmeye çalışacağım.

Bu süreçte HTML 5 tabanlı hazır admin panellerinden kullanıp, projeyi sürüm sürüm geliştireceğim.
Yalnızca şirket içi yöneticiler olarak biz kullanacağız, dışarıdan sisteme bir giriş olmayacak.

Ancak;
Projenin temel amacı, tüm bu verilerin rapor halinde bana çıktı vermesi gerekiyor. Yani en kritik nokta raporlar. Zaten bu sebepten dolayı bir arkadaşa yazdırmak istemiyorum bu projeyi. Çünkü sürekli revizyon olacak ve karşımızdaki kişiyide yormak istemem.

Sizden öğrenmek istediğim, bu aşamada bana şunu yap diyeceğiniz bir şey var mıdır? Çok iyi bir yazılımcı değilim, ancak yapabilirim. Bana sadece şurdan başlayıp, şu dili kullanarak şöyle yapabilirsin derseniz minnettar olurum.

Şimdiden teşekkür ederim.