LaynThemes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çarpım tablosundan ben başlamıştım ilk yıl öylesine girmiştim üniversite 2.sınıftaydım matematikten 5 net hedefim vardı oldu
sonra 1 yıl çok çalıştım 2018 gibi yeninesil geldi kafamı çok karıştırdı dgsde öyle sormamışlarda bu zamana kadar ordanda 22 lere geldik inşaat mühendisliği yetiyordu anca ben mimarlık istiyordum

sonra 2019 girdik dgs bu sefer mimarlık özelde %50 yetiyordu ancak bu seferde olmadı diyip bıraktım nasip değilmiş

bu yıl web tasarım kodlama bölümününe yazılacağım daha sonra bilgisayar mühendisliği veyaz yazılım mühendisliği

ayrıca şuan bile çıkan soruları 2020 açıp çözsem +25 kesinlikle geçiyorum ve bu beni şaşırtıyor keşke unutsaydım biraz diyorum tabi unuttuklarım var ama . diyorumki

ben zaten +20 geçiyorum (22-23-25) oluyor yapamadıklarına yoğunlaş olur diyorum tamamen buraya güvewniyorum hedef 2023
Başarılar hocam her şey gönlünüzce olsun

KhanJitsu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bilgisayar mühendisliği için giricem bu sene 1-2 ay sonra hazırlanmaya başlamayı düşünüyorum.
Bende önümüzdeki hafta başlıyorum hocam , elektrik elektronik müh. İçin hazırlanacağım

tacsizkiral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben çalişmadım Birara heveslendim hepsiburadada en cok tercih edilen soru bankalarını vs aldım birde youtubede Gerçel Matematik kanalı var ordan 1 ay filan izlemistim baya faydası olmuştu ama üniden mezun olmam gerekiyordu ağırlıklı olarak üni finallerine çalıştım dgsyi boşladım 40-50 net yapacağimi düşunuyorum .Hakkmızda hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun hocam umarım istediğiniz yer gelir.