PoyrazOfficial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli kardeşim,

PM üzerinden ve - trade üzerinden gerekli açıklamayı yaptım fakat sanıyorum konu anlaşılmamış bir kez daha belirteyim.

Siz açık artırma konusu açtığınızda son teklif 450TL idi. Bende 550 TL teklif verdim. İnsanlık hali konuyu okuduğumda ilk mail yok yazısını görünce hemen akabinde özrümü dileyerek teklifi geri çektim.

Sizin açmış olduğunuz konuda her hangi bir açıklama zaten yoktu. Burada bir çok üye açık artırma konusuna teklif verebiliyor/veriyor. Bazı durumlarda insanlık hali olarak yanlış anladığı bir durum olabiliyor ve özür dileyerek teklifini geri çekebiliyor. Bu bana özel bir durum değil zaten. Sabah uyandığımda -trade puanınızı görünce bende gerekli açıklamayı yaparak size aynı şekilde cevap verdim.

Burada siz ne kadar ne kadar haklıysanız, takdir edersiniz ki bende bir insan olarak haklıyım.

Sonuçta teklif verip saatler sonra vazgeçmedim, yada teklif bana kaldı almamazlık etmedim. Ben 3.5 yıla yakındır ticaret yapıyorum. Hiç bir şekilde olumsuz/sorunlu bir ticaretim olmadı olamazda. Beni bilen biliyor kimseye hiç bir şekilde yanlışım olmadı.

Şimdi yine konu açmışsınız ve tek taraflı olarak insanların görüşünü soruyorsunuz. Keşke daha detaylı yazsaydınız zaten bana da hak verenler olacaktı.

İyi forumlar dilerim.
Merhaba.
Sadece kategori kuralları gereği aynı olay benimde başıma gelmiştir 30 saniye içerisinde teklifimi geri çektim ama konu sahibi kategori kurallarının verilen teklif geri çekilemez olduğundan verdiğiniz teklifi geri çekemezsiniz diye bir ddönüş aldım bilginize. Sonrasında verdiğim tekliften almak zorunda kaldım.

İyi forumlar.