AmazingMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Tanıdığınız teknoloji firması yerine abi, kardeş, eş, dost gibi yakın birinin üzerine şahıs işletmesi açabilirsiniz. Aynı şekilde o kişinin adına bir adet banka hesabı açmanız yeterlidir.

Bu şekilde komisyon vermekle uğraşmazsınız. Sadece vergilerinizi ödersiniz.

Ayrıca dediğiniz yöntem normalde doğru değildir. Sorun olmaması için müşterinin ödemeyi teknoloji firmasına atması gerekiyor. Teknoloji firmasıda herşeyi düşüp parayı size elden vermesi lazım.

Yoksa xxx teknoloji ltd. şti. adında birinden sürekli banka hesabınıza para gelse, bu zamanla anlaşılabilir. Faturayıda o firmadan kesiyorum diyerek kurtulamazsınız. Naylon fatura olarak değerlendirilebilir. Başınız çok ağrır.

Türkiye'de şriket açmanız problemse eğer, İngiltere üzerinden şirket açarak oradan fatura kesebilirsiniz. Ödemelerinizi İngiltere şirketiniz adına açılacak Transfer Wise hesabınıza alabilirsiniz. Böylelikle ödemeler banka hesabınızada girmemiş olur. Türkiye'de ki çalıştığınız şirket İngiltere şirketinizden haberdar olamaz.
teşekkür ederim işin bu yönünü bilmiyordum. O zaman yakınlarım üzerinden bu işi yapacağım. Çünkü iş çok geliyor. Hiçbir işimi r10 üzerinden almıyorum. Arabamla çıkıp firmaları web tasarımı yaptığım firmaları geziyorum. Yanımda telefonum bilgisayarım ve laptobumla yaptığım siteleri gösterip sahada birebir iş alıyorum. Benden memnun olan her müşterimin ayağına gidiyorum ondan referans alıp referans aldığım kişiden randevu alıp ayağına gidiyorum. Tüm iş görüşmelerimi yüz yüze görüşmeyle gerçekleştirip devamını telefonla yapıyorum. Bu şekilde hiç iş problemi yaşamadım