bosnakataberk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam olay öyküsü çok garip geldi o yüzden bir kaç kez okudum

Hocam ben dolan-dırıcı olsam şu zamana kadar hiç ödeme yapılmamış diyerek boş bir zarf atmazdım ki igresellers'te şu zamana kadar harcanan bakiye gözükmektedir bu dolan-dırıcı şahıs çok acemi sanırım

2. olarak siteye para yükletmesinin amacını da kendi içimde öyküledim şöyle olacaktı;

- @numanenes; hocam siteye bakiye yükleyecekti ve konuştuğu kişiye "siteye para yükledim manuel servis açar mısınız" diyecekti

- kendini site sahibi olarak tanıtan şahıs manuel servisi açtığını söyleyecekti ancak enes hocamda servis gözükmeyecekti

- daha sonra malum şahıs enes hocamdan şifresini isteyecekti "bizde gözüküyor sizde nasıl gözükmüyor şifrenizi verin bir kontrol edelim" diyecekti

- Enes hocam dalgınlığıyla ve r10 kurumsallığına güvenerek şifreyi verdiğinde malum şahıs sitedeki bakiyeyi kendi hesaplarına sipariş girerek kullanacaktı. (Tabii bunun için anlık bir servis tercih etmek zorunda aksi taktirde destek talebiyle siparişi iptal etmek mümkün) bu nedenle örneğin 1000 Adeti 20TL olan bir anlık servisten instagram takipçisi atacaktı o hesabı da 100-150TL'ye satacaktı

Aklıma gelen kurgu bu şekilde ne kadar doğru ne kadar yanlış o kadarını bilemeyeceğim
Oda olabilir, çok profesyonel düşünmüşsünüz. Sonuş olarak zaten önemli olan arkadaşın mağdur olmamasıydı.