Dostum sen bu kadar haklıyken nasıl bu kadar haksız duruma düşebiliyorsun anlamak zor. Normalde bu tarz konulara yazmam ama sen olayı çok farklı yere getirmişsin.
- Maaşınla ilgili konun öncelikle sadece seni ilgilendirir. Çünkü az zam alan da, yeterli zam alan da var. İş bulamayıp zam konusunu konuşamayanlar da var.
- Son olarak ise sen 0.5ml suyun 1.5 TL olmasına sinirlenmişsin. Ama gitmiş migrosu şikayet ediyorsun. Migros ve diğer marketlerde çeşitli markalarda su satılıyor. Su fiyatını da genelde markalar kendi belirliyor. Bahsettiğin marka da her yerde satış fiyatını aynı tutmuş. Sen Migros'u değil, markayı şikayet edebilirsin. Bu yüzden başlık ve konun son derece hatalı. Daha kimi nereye şikayet edeceğini bilmiyorsun.
Hocam yazmışsın ama nereden başlasam bilemedim. Forumdaki her konu kişinin kendisini ilgilendirir forumu kapayalım. Ben maaşımı dertleşmek için yazdım bana zam yapın diye değil. En azından bu kadar arkadaş bunu fark etmiş.
Bir diğer konuda kimin nereye şikayet edileceğini bilmeyen sensin. Satıcı şikayet edilir denetimde satıcının alış fiyatları incelenir. Süpermarketlerde meyve ve sebze fiyatlarının maliyetininin etiketlerde yazılmasına başlanmasının da amacı budur. Rekabet kuruluna damla burada pahalı satılıyor damladan şikayetçiyim diyemezsin. Hatta daha somut bir bilgi vereyim. Şikayet formunu doldururken dahi bu fiyatı nerede gördüğümüzü yazıyoruz.
Evet üzülüyorum çünkü kendimden daha ziyade insanları düşünüyorum ve kahroluyorum. Küçük suyun 1.5 TL olacağını rüyamda görsem inanmazdım. Ortada yanlış giden bir şeyler var. Ben şikayetlerimi yaptım belki düzelir belki düzelmez ancak en azından gider incelerler veya migros tepki olduğunu fark eder 0,2 kuruş fiyatı geri çeker. Hiç tepkisiz kalmayı doğru bulmuyorum.