Merhabalar;
Henüz daha çiçeği burnun da 5 günlük hesabım askıya alındı. Herhangi bir şekilde spam ya da agresif bir çalışma mantığım da yoktu. Günde 5-6 adet alışveriş sitem için video pinleri editleyip atıyorum. Bunun yanında herhangi bir takip işlemi de yapmadım. Çünkü daha yeni bir hesap ve yeni bir site olduğu için ilk başta pinterest hesabını ürünle doldurup bir kaç hafta sonra takip etme niyetim vardı ama bugün hesaba girdiğim vakit askıya alındığını gördüm. Daha önceden de başıma gelmişti ama onda da çok takip ettiğim için diye düşünerek üstüne gitmedim ama bu hesabın kapanması bambaşka bir durum oldu. Bilmiyorum, nerede hata yaptım
Ben genel itibariyle askıya alınan bir pinterest hesabının çok zor geri açıldığına tanık oldum. Şimdi yeni bir hesap açmaya kalksam herhalde aynı bilgisayar üzerinde bunu yapamayacağım. Web sitemi bu askıya alınan hesaba entegre etmiştim. Şimdi o domaini yeni açacağım hesaba entegre etsem sıkıntı yaşar mıyım. Pinterest'te güzel bir potansiyel olmasa inanın es geçeceğim de. Öyle bir baygınlık getirdi artık