Çok sevdiğim bir söz var "hep denedin hep yenildin. Olsun bir daha dene bir daha yenil."
Teknik olarak dünyayı yenmek zaten mümkün değildir. Yenilgiye uğrama süremizi uzatabiliriz. Nihayetinde zamana yenilip öleceğiz.
En baştan yenilgiyi kabul edip inatçı bir çocuk gibi tekrar denemek lazım.

Kazanma niyetinde birisi kazanmayı para olarak görüyorsa 20.000 TL aylık kazanç sağlıyorsa 30.000 TL kazanç sağlayan birine yenilmiştir lakin 2.000 TL kazanç sağlayan birini yenmiştir.
Kazanma niyetinde birisi kazanmayı başarı olarak görüyorsa 30 şirket kurup yönetince 50 şirket kurup yöneten birine yenilmiştir lakin 2 şirket kurup yöneteni yenmiştir.
Hülasa kazanmak diye bir şey yok amaç kazanmak olmamalı.

Dünyada hep başarısızlıklar, talihsizlikler ve engellemeler yaşamız insanlar tasım ve tarağım yanımda hadi eyvallah deseydi bugün kullandığın cep telefonundan bilgisayara kadar hiç bir şey var olmazdı.
100 başarısızlık ya da talihsizlik sonunda bir şeyler ortaya çıkar ve hep ben oldum dediğin anda patlamaya başlar bu curcuna.

Sana yönelik yazmadım hocam genel olarak yazasım geldi ben dahil üzerine almak isteyenler istediği noktaları sahiplenebilirler.
Kal sağlıcakla.