Bugün migrosa su almak için gittim baktım o da ne? küçük su 1.5 TL!!!! Arkadaşlar ülkede savaş mı çıktı ihtilal mi oldu yokluk mu başladı? Bu suyun 1.5 TL olmasını tamamen ticari ahlaksızlık olarak görüyorum. (bu arada Devletin suçu arkadaş sen ne yapıyorsun diyip ağır bir ceza uygulamaması. Devlet resmen halkla ilgilenmez bir hale geldi. Arkadaşlar kelime bulamıyorum. Bir gün büyük marketler küçük suyu 1.5 TL ye satacak dese inanmazdım. Sen bunu yaparsan bakkalda çıkar 5 TL yazar küçük suya ve haklıda olur!!! Daha önce hatırlarsanız kıymalı pide konusu açmıştım. Hadi kıymayı evde yaptık öyle yedik. Suyu nerede üreteceğiz? Damacana su 20 TL oldu! Gerçekten kötü niyet var! Plastiğe zam geldi diyorlar yahu damacana depozitosuna zam yap anlarım. Ben kurumsal büyük bir şirkette çalışıyorum. Bu yıl maaşıma % 6 zam yapıldı. Ancak maaşım aslında % 50 ya yakın azalmış durumda. Gerçekten halimiz ne olacak nereye gidiyoruz anlamıyorum.

Bizim burada bir cafe mahalleyi kapatmış otopark olarak işletiyor. Evet komple mahalleyi dubalarla kapatmış vale yazıları koymuş devletin malına çökmüş el koymuş. Hemen şikayet ettim cimer üzerinden. 5 gün içerisinde resimler cevap verdiler firma uyarıldı dubalar kaldırıldı diye. Sen uyarı merci misin? Uyarmak nedir ceza keseceksin. Neyse ertesi gün aynı yere bir gittim aynı düzen devam ediyor. Şimdi ben bizim mahalleye el koyup otopark olarak işletsem ertesi gün beni yakalarlar gün yüzü göstermezler. Bu adalet neye göre işliyor?

Not: Arkadaşlar bende suyu eve stoklayıp kullanıyorum daha ucuzunu bende bulabiliyorum ancak sorun bu değil. Sorun migrosun küçük suyu 1.5 TL ye satması ve buna kimsenin dur dememesi. Küçük suyun 1.5 TL ye satılmasının zamlarla ve maliyetlerle alakası olduğunu düşünmüyorum. Bu kötü niyetli bir ticarettir. Bu gidişata ses çıkartmazsak bir bakmışız tüm markalarda küçük su 5 TL olmuş.

Not 2: Telefona HFA uygulaması indirilerekte şikayet yapılabiliyormuş. Şimdi oradan da şikayet edeceğim.

ARKADAŞLAR HEP BİRLİKTE LÜTFEN ŞİKAYETVARA MİGROS HAKKINDA ŞİKAYET AÇALIM VE DURUMU ŞİKAYET EDELİM. BEN ŞU ANDA AÇIYORUM.

Benim açtığım şikayet konusu: Migros küçük su 1.5 TL! - Şikayetvar (sikayetvar.com)