Site adresi ingilizcerehberi -> com Sitenin aylık getirisi: yok Sitenin açılış tarihi: 08.06.2021 Kategori, sitenin içeriği nedir: ingilizce rehberi, ingilizce dersleri, ingilizce sınavları vs. Günlük hit sayısı: yok Ziyaretçi kaynağı: n/a Domainin yaşı ve Pagerank değeri: n/a Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik Hosting dahil midir: hayır Banlı olduğu sponsor var mı: hayır Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet, wordpress Yazılım lisans sonlanma zamanı: n/a Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok site için istediğim fiyat: domain + wordpress teması = 750 TL yada tekliflerinizi özel mesaj ile gönderebilirsiniz.
godaddy domainin liste fiyatını 729 dolar olarak belirlemiştir.
Siteyi ingilizce dili için geniş bir rehber oluşturmak için açtım. Pandemiden dolayı uzaktan çalıştığım için ilgilenirim diye düşünüyordum ancak iş yerinin normal çalışmaya dönmesi sebebiyle 1,5 ay önce açtığım siteyle ilgilenemiyorum. Domainin çok fazla potansiyeli var ancak bol içerikle ve backlink, seo gibi elementlerle desteklenmesi gerekiyor.
iletişim yalnızca r10 özel mesaj. harici bir yöntem kullanmıyorum. siteyi satın alacak kişiye yedek alması için plesk panel bilgileri verilecektir. domain godaddy'de barınmaktadır, iç transfer ücretsizdir.