Merhaba. Laravel,nuxt(veya vue) projelerinizde düzenleme veya bu teknolojilerle aklınızdaki projeleri hayata geçirebilirim. Mobil veya SPA uygulamalarınız için Api ve mikroservisler yazabilirim.

Ayrıca react native ile mobil projelerinizde düzenlemeler ve sıfırdan geliştirme yapabilirim.

Ayrıca Python ile web scraping otomasyonları, botları yapabilirim. Sosyal medya botları, Veri çekme, veri girme vs.

İki konuda da bolca referansım mevcut, referansları özelden iletirim. 5 yıllık r10 üyeliğim ve bilgisayar mühendisliği lisansım var.

Forum kurallarına aykırı veya hukuken sakıncalı projelerde çalışmıyorum.

İş alımı aktif.

İletişim: pm

TheArk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla Birkaç Projede Beraber Çalıştık Çalışmaya'da Devam Ediyoruz. Çok İlgili Alanın'da da Bilgili Bir Arkadaş Sizler'de Gönül Rahatlığıyla Beraber İş Yapabilirsiniz...
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özgür hocama iki adet bot yaptırdım. Şiddetle tavsiye ederim. İş Öncesi ve İş sonrası olmak üzere süper ilgili ve işinin ehlidir kendileri.
yasin172 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özgürle bir çok proje yaptık işinin arkasında ve işini seven birisi ender bulunacak kişilerden sözünün eri biridir.
ualan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Laravel konusunda yardımcı oldu. Sorunlarımı hızlı şekilde çözdü. Kendisine teşekkür ediyorum🙂
ish00 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10da bulunanbilecek nadide arkadaşlardandır. İşi zamanında yapar ve işin sonrası arkasındadır... Kendisini şiddetle tavsiye ederim...
dnzdmrl91 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir çok konuda destek alınmıştır. Düzenli olarak da çalışmaya devam ediyoruz. r10 üzerinde freelance çalışan gördüğüm, tanıdığım en kaliteli insandır. Gözünüz kapalı iş yapabilirsiniz.
fatihkusak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Projemizde Laravel ve Vue js Tarafında destek alınmıştır. İlgi ve alakalı işinde başarılı . Tavsiye niteliğinde kendisi ile gönül rahatıyla çalışa bilirsiniz.
Uzun soluklu Projemizde gözden kaçırdığımız noktaları bile yakalayarak destek verdi . Firmamız adına kendisine teşekkür ediyoruz.
Turkcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadas ile 1 seneyi askindir calisiyorum. Calismaya da devam edecegim. Isine hakim olmanin disinda isine saygisi olan bir arkadastir ve bence gunumuzdeki en onemli eksiklik.
Insallah cizgini hic bozmazsin,.
Tebrikler.
astralbody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisine Php Laravel ile admin paneli yaptırdım, hızlı ve sorunsuzca halletti.
orcunbaslak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özgür Bey ile bir Python - Laravel entegrasyonu projesinde çalıştık. Söylendiği sürede söylediği şekilde işi başarıyla tamamladı. Hem kendisine teşekkür ederim, hem de herkese tavsiye ederim.
boystar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Laravel konusunda destek sağlandı. Hızlı biçimde halletti arkadaş. Emeğine sağlık, başarılar diliyorum.
Phenomenal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşinin ehli. Sıkıntılarımıza hızlı çözümler sundu ve halletti. Var olsun.
MacroFix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Laravel konusunda çok iyi bir arkadaş gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.
kadird adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşinin ehli profesyonel bir abimiz. Hem hızlıca yardımcı oluyor hem de işten sonra da destek sağlıyor. Teşekkürler hocam
_haliluslu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
harika bir iş cıkardı yeni teknolojileri bile anında çözümleyip işi halleti kendisine teşekkür ediyorum.
muhammetilbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş bilgili olduğu kadar da ilgili. Çalışırken keyif aldım. Önerim
xpen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş hızlıca sorunumuzu çözdü, tekrar çalışmayı düşünüyoruz 👏🏻
garajweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
macos php kurulum düzenletildi. Hızlı ve tecrübeli
baymdt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özgür hocam gerçekten işin ehli birisi. İnsanlığı ve sohbetiyle harika bir insan. Birlikte bir çok projede çalışacağımızdan eminim. İş ahlakı çok güzel
brkcnklm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Laravel projem için düzenlemeler yapılması gerekiyordu. Saat farketmeksizin yardımcı olmaya çalışan ve sorununuzu kendi sorunuymuşçasına benimseyip öyle ilgilenen bir üye.
FatihAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
php düzenleme yaptırıldı++
alphatwitter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güvenilir arkadaş yardımcı oluyor kesinlikle
mustafabosnak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özgür Hocam React ve Laravel konusunda sorularımı yanıtladı, tecrübelerini aktardı. İşinin ehli ve profesyonel. Her şey için teşekkür ederim.
SezerHayat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Laravel konusunda uzman, hızlıca sorunu çözdü ve destek oldu teşekkür ederim.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Laravel entegrasyonu yapıldı. Çok profesyonel ve güvenilir bir arkadaş. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
HalitBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Laravel konusunda yardımcı oldu. Sorunlarımı hızlı şekilde çözdü. Kendisine teşekkür ediyorum.
erdemlaw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özgür hocamla uzun süreden beri devamlı olarak çalışmaktayız. İş disiplini yüksek, başarılı bie yazılımcı. Teşekkürler
Mertsolgun4 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Destek alınmıştır. bilgili ve konusunda yetkin birisi teşekkür ediyorum😊
ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Laravel yarım kalan projenin ilk versiyonu tamamlandı. Memnunuz ve 2. sürüme devam ediyoruz. Tavsiye ederim.
hostedcenter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
React.js projesi verildi ve tam istediğim gibi bir proje oldu, özgür bey süreç içerisinde sürekli bilgilendirme yaptı, yol haritasını beraber çizip, kendisi react.js ile istediğim projeyi tamamlayıp tarafıma teslim etti çok teşekkür ederim, her soruma cevap alabildim, en kısa sürede projeyi teslim aldım, ilgi ve alakası için teşekkür ederim.
mirsaiddev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özgür hocamla birkaç farklı projede beraber çalışıyoruz, kendisiyle çalışmak çok keyifli. İşini bilen kaliteli bir insan.
sefazor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Laravel için geliştirme yapıyoruz. Kendisi ile düzenli çalışacağız. Bilgili ve konuya hakim bir geliştirici.
FurkanBerkDag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özgür hocamla 1 saat bi projede kafa patlattı hakkı geçti eline koluna sağlık
miracthis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisiyle projemizin back endi için çalıştık. Hem proje de hem de iş geliştirme konusunda bizim elimizi çok rahatlattı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Elinize sağlık özgür bey.
Znkhn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beyefendi birisi gerçekten, işini eksiksiz hatta fazlasıyla yapıyor. Tekrardan çok teşekkür ederim.
erkanyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Javascript işimi 2 dakikada çözdü arkadaş teşekkür ederim
Qwe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yardımları için teşekkür ederim Özgür beye bütün sorunlarımızı hızlıca çözüme kavuşturuyor
Influendao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
NodeJS işlerimiz için yardımcı oldu. Çok teşekkürler çalışmaya devam edeceğiz.
SwordLion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bundan tam iki sene önce çalıştığım fabrika için ERP sistemi yapmaya karar verdik. Ben hazır sistemleri istemeyip sıfırdan yapma deliliğine giriştim. Şuana kadar 4 veya 5 arkadaşla çalıştım. Bazıları ile 4-5 ay bazıları ile 2-3 ay çalıştım. Tabi her yazılımcı değişikliğinde bazı şeyler geri gitti, önceki yazılımcıya sövme seansları düzenlendi vs. vs. Neredeyse bırakma noktasına kadar geldim. Tam bu esnada Özgür ile karşılaştım. Şuan proje ciddi ölçüde fabrikada canlı olarak kullanılıyor. Üşenmeden oflamadan poflamadan sürekli toparlıyor ve geliştiriyor. Ben iyi bir kod okuyan adam değilim. Benim tek istediğim ve bildiğim şey işine saygı duyan insanlarla çalışmamız gerektiği. Özgür tam buna karşılık geliyor. İşine saygısı var. Allahdan bir mani gelmez ise projeyi onunla tamamlayacağız. Durmayacağız yeni versiyonlar yayınlayacağız.

Teşekkürler dostum.