Cihatboran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Youtube artık seodan çok reklama dayalı oldu başta reklam istiyor sonra sizi önermeye başlıyor
Reklam da atabilirim bir kaç tane 100x3 şeklinde bunu da not aldım hafızaya

karamesse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Shorts videolarına yüklen
Buna gerçekten başlayacağım günlük kaç tane atmam gerek acaba?

gelibolu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bisiklet En sevdiğim. 2013'te Tekirdağ - Ölüdeniz Turu yapmıştım 16 gün. Keşke fırsatım imkanım olsaydı çekip belgesel tadında bir video yapsaydım demeden duramıyorum.
Kanalına gelince de , şu an çok yalın. 8-10 bin abonen olsa takipçi kitlen olsa bu videoları izlerler tabi ki ama o takipçileri toplayana kadar içerik üretmen lazım, Bisiklet ile ilgilenen kişilerin kamp, yemek, sporcu besini gibi şeylerle gibi farklı ilgil alanlarına da hitap etmen lazım. 1-2 videoda ufak çaplı etkileşim alsan zaten kanalını büyütmene yardımcı olacaktır. Uzun lafın kısası; Kamplı bisiklet turu, Bisiklet sürerken yenecek protein bar, Bisiklet sürerken içilecek katbonhidratlı içecek tarifi, Youtubede sıkça aranan yerlere bisiklet ile gitmek (Örnek; Salda Gölüne bisiklet ile gittim) gibi geniş çaplı içeriklerin sana faydası olacaktır. Hatta biraz daha abartıyorum 24 saat bisiklet sürme challenge vs. vs.
Kolay gelsin.
Bisiklet Sürme Challenge fikri çok mükemmel. Valla aklımın ucundan bile geçmedi
Bir sonraki turumu uzun tur yapacağım mesela 6 saat mola vermeden bisiklet sürme challenge olarak falan yaparım çok teşekkür ederim

Emirr_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vidİQ eklentisi kurun ve videolarınızı ona göre düzenleyin. Vidiq nasıl kullanılır hakkında videolara bakarsanız daha iyi anlarsınız.
VidIQ kurdum fakat pro sürümü istiyor onun dışında en fazla etiket önerisinde bulunuyor