Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz yada ön yargılarınız ile okuyorsunuz. Ben hastalık yok demedim ki ? Evet bir üretilmiş hastalık söz konusu ve bu hastalık grip gibi iç bölgeye yayıldığında maalesef öldürüyor. Burada hem fikiriz ama bu hastalık salgın değil. Salgın sen bir yeri ellediğinde aynı yeri ben ellesem bana bulaşması gibi düşünün bu salgındır. Ama covid bir hastalıktır salgın değildir. Sadece Türkiye'de değil Dünyada bu korku birileri tarafından pompalanıp duruyor. Sektöre göre, mevsime göre değişkenlik gösteren bir salgın olabilir mi ? Plajlar full herkes sarmaş dolaş camilerde mesafe ile namaz kılınıyor. Şu covidden ilk ölen çinlilerin ölüm şekillerini hatırlayın ölüm şekilleri neden değişti ? titreye titreye ağızlarından köpük gele gele ölüyorlardı ilk zamanlar ne oldu onlara ? 2020 ölüm istatistikleri neden her yıl haziran ayında yapılırken bu yıl temmuz bitmesine az kalmış iken hala açıklanmıyor ? az yada çok neden açıklamıyorlar ? Sağlık bakanlığı bu vaka ve ölüm sayılarında kaçının aşılı kaçının aşısız olduğunu neden açıklamıyor ? Madem aşı bu kadar güvenilir ölenlerin veya covid olanların aşılı mı aşısız mı olduğunu açıklasınlar bizde piyasadaki ilaçlara güvenelim. Desinler ki bugün 100 vaka var 80 tanesi aşısız olanlardan 20 tanesi aşılı olanlardan. Yada 50 kişi öldü 49 aşısız idi. Bu da yok. Ondan sonra bir üst mesajımda yazdım ölüler bu ülkede camiden geçer sorarım buradaki herkese 2 yıldır bu covid ile ülkemiz mücadele ediyor başından bugüne kadar kaçınızın mahallesinde olağan üstü bir şekilde sela okunduğunu duydunuz ? Ben şahsen normalin dışında hiç duymadımda. Velasıl kelam yine diyorum ÜRETİLMİŞ bir hastalık evet söz konusu ama sadece Türkiye'de değil Dünyada ciddi şekilde büyük planlar yapılmış ve oynanıyor. Dediğim gibi 10-20 sene sonra belki o kadar bile sürmeyecek hem Türkiye'de hem Dünyada göreceksin yapılan açıklamaları bu mesajımı dediğim günler geldiğinde hatırlarsanız dönüp okuyun tekrar.
Vallahi hocam ben daha coviden ölen birini duymadım