400.000 TL vergi cezası yemiş biri olarak net cevap veriyim bu cezayı internet satışından yedim kapıda ödemeli ürün gönderimi 600.000 tl ciroya 400.000 tl yedim ciddi bir rakam bundan 5 ay öncede abim birinin şikayeti üzerine 50.000 tl'ye 15.000 tl yemişti vergi müfettişi senin annenin abinin yatırdığı parayı bile vergiye dahil ediyor senin örneğin finansbanktan akbank'a aktardığın para bile gelir olarak görünüyor tabi bunların bazılarına itiraz edebiliyosun ama ne yaparsanız yapın yarın bir gün vergi ödeyeceğinizi düşünerek yapın hatta imkanınız varsa mükellef olun ve hangi işi yapıyorsanız müşterilere kdv dahil veya kar marjı yüksek şekilde fiyat verin şuan piyasada oyun hesap satışlarında aracılık vs. yapanlar var %5 alıyorlar komisyon bilmiyorlar ki yarın sisteme düştüklerinde hepsi için cironun ortalama %25'i kadar ceza yiyeceklerini...bizi kargodan yatan paradan tespit ettiler sırayla aşamalı işliyor sistem bu bahsettiğim ciro 3 yıl öncesinin geçen sene incelemeye girdim yani geriye dönükte incelemeye alabiliyorlar.