Tasarimkaynak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar şöyle bir sorunla karşılaşanlar oldumu.
Domainlerimizin belli bir kısmı teknoclouds da idi.
Hepsinin epp kodları geldi. Hepsi için hostingere transfer başlattım. 1 tanesinin epp kodu hatalı diye daha sonra bildirim geldi. Diğerleri için transfer devam etti.

1.sorum.
Transfer işlemi sonrası domainlerin 3-4 tanesi teknoclouds panelden silinmiş ve durumuda clientTransferProhibited olarak güncellenmiş. dns lerde farklı bir dns. NS1.DNS-PARKING.COM Lakin halen hostinger panelde transfer aşamasında görünüyor.
2. sorum
Teknoclouds dan istediğim transfer kodu hostinger de hatalı gözüktü, daha sonra tekrar kod istediğimde yeni gelen kodda eskisi ile aynıydı. Doğal olarak hostingerde yine hatalı gözüküyor. Lakin isimtescil ilk sipariş esnasında kontrol ediyor kodu sanırım . İsimtescilde kod problemli gözükmüyor. ödeme aşamasına geçiyor. böyle bir problem yaşayan oldumu ?
teşekkürler
Transferlerini başlatabildiğim alanadlaro bugün itibari ile tamamen aktarıldı. Bir kısmı 3 gün önce diğer kalanların ise bugün aktarıldı.


Hostinger in epp kodu hatalı dediği domain için isimtescil den transfer başlattım. Kodu doğru olarak onayladı. Şuan işlemler devam ediyor.

bilgi vermek istedim.