Merhaba. Bu konuyla ilgili daha önce 60 günü dolmayan domainler için DPR firmasına taşıma hakkında bilgilendirme yapmıştım. 60 günden eski domainler için yaptığım görüşmeler sonucunda olumlu geri dönüşler aldım. An itibariyle başarılı bir şekilde 60 günden eski domainlerin de transferi gerçekleşti.

Şayet taşıma işleminizi yapamadıklarını söylerlerse büyük ihtimal aşağıdaki nedenlerden dolayı olabileceğini düşünüyorum.
1- Domain register bölümünde Azure yerine Regnet, Atak domain veya diğer firmalar yazıyorsa sebeb bu olabilir. Teknoclouds sadece Azure üzerinden domain kaydetmiyor. Başka firmalar aracılığıyla da domain kaydediyor. O yüzde whois bilgisinde register firmasının WWD ve reseller bölümünde Azure olduğuna dikkat etmeniz gerekiyor. WWD ve azure yazmıyorsa taşıma gerçekleşmez.
2- DNS - NS adresleriniz değişmemişse... Yani halen godaddy park sayfasına yönlenmiş ise taşıyamazlar. Bunun çözümü için öncelikle azure ile iletişime geçmeniz ve domaini aktif ettirmeniz gerekiyor.
3- Gönderdiğiniz gerekli bilgiler ile domain bilgilerinin eşleştirilmesi sırasında size ait olduğunu doğrulayamamış olabilirler. O nedenle whois bilgilerinizi, fotoğraflı kimlik kartı ön yüzü ve diğer bilgileri doğru girmeniz gerekiyor.

NOT: Whois doğrulaması yapamayanlar var ise şu linkteki yolu deneyebilirsiniz: https://www.r10.net/1080638454-post2499.html

Domain taşıması yapılması için transfer kilidinin pasif olması veya transfer kodunun sizde olmasına gerek yok. Manuel olarak direk domainlere erişim sağlanarak taşıma işlemi yapılmaktadır. Yani tam erişimle işlemler yapıldığı için transfer kodlarına gerek yok. Sadece domain listeniz ve gerekli bilgileriniz olmalı.

Tekrar detaylı şekilde anlatmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Çünkü aynı bilgi ve belgeler gerekli. Sadece mail gönderirken açıklamayı değiştirmeniz gerekiyor. Ben örnek olarak size bir açıklamayı aşağıya bırakıyorum. İster onu kullanın isterseniz başka bir açıklama kullanın.

Şu konudaki gibi bilgi ve belgeleri oluşturun => "60 Günü Dolmayan Teknoclouds Domainleri Ücretsiz DomainsPricedRight (DPR) Firmasına Taşıma Klavuzu"

Örnek açıklama: (AD SOYAD kısmını kendinize göre ekleyin.)

My name is AD SOYAD. I am one of the victims of Teknoclouds.com.tr. I need to move my domains to DomainsPricedRight.com to be able to access them. Thank you in advance for helping. My domain list and necessary information are below. I sent a photo ID faceplate.