YavuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam, öncelikle hızlandırma meselesi konusundaki her konunuzu ilgi ile takip ediyorum.
Hepsini uyguladım ve gerçekten çok olumlu sonuçlar elde ettim. Bu da onlardan birisi.
Wordpress hızlandırma konusunda genel bir udemy eğitimi veya e-book tarzı bir rehber hazırlayıp satmayı düşünürseniz ilk müşterilerinizden birisi olabilir. Böyle bir düşünceniz var ise açıkçası çok güzel olur.
Başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim. @Muhammed280916; hocamızın bu konuda sanırım Udemy üzerinde bir kursu bulunuyor. Temel ve orta seviyede kullanışlı bilgiler içeriyor.

Ben, pek bilinmeyen ve önemi anlaşılmayan noktalar üzerinde durmayı tercih ediyorum. İnternette birbirinin neredeyse aynısı bilgiler yığınla var.
Bunların haricinde kalanları bulduğumda test ederek, bizzat faydasını gördüğümde de paylaşıyorum.

Dolayısıyla bu açıdan bakıldığında kapsamlı bir rehber hazırlayabilmem çok daha zorlayıcı görünüyor.
Çünkü eşsiz-benzersiz bilgiler bulmak ve aralarından faydalı olanlarını damıtmak takdir edersiniz ki bir süreç.

Eğer hazırlarsam içeriğin dolu gözükmesi için şişirerek değil, gerçekten dolu dolu olmasını sağladığım bir eğitim hazırlarım.

Bu açtığım konuda size sunduğum JS delay son zamanların gözde hızlandırma tekniklerinden sayılıyor.
WP Rocket gibi ücretli eklentilerin alternatifi olarak yada daha özel durumlarda kullanılmak üzere ücretsiz bir seçenek sunmak istedim.
Sizler tarafından faydalı bulunmasına sevindim. Devam eden süreçte aynı faydayı sağlamaya devam edeceğim. Sağlıcakla kalın.