cagatayzcn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Akrabalar hakkında neden kötü düşünülüyor anlamıyorum, onlar da ailemizin bir parçası görüşmek birlikte vakit geçirmek eğlenceli ve hoş.

"En iyi akraba ölü akrabadır" lafını lütfen bir kenara bırakın gözünüzü seveyim, hiç mi üzülmeyeceksiniz?
Bu akrabadan akrabaya değişiyor hocam. Tabi ki üzülür insanlar. Bunu mecazi anlamda söylüyor arkadaş. Bir akraba düşünün. Fitne fesatlık karıştıran, akrabalar arası laf taşıyan konuşulanı kendi düşünceleriyle harmanlayıp ileten kısacası hayatınızda yeri olmasını düşünmediğimiz yakınlarınız olabilir.
Ben kendi açımdan dile getireyim. Hayatımda yaptığı iş veya herhangi bir konuda başarılı olmuş insanların böbürlenmesini, sanki o başarıyı sadece kendi elde edebilecekmiş gibi davranmasını, çevresinde ki insanlara yüksekten bakanları asla sevmiyorum. Bilmiyorum ç, toplumun geneli de bu özelliklere sahip insanları pek sevmez. Bu insanlar sizin en yakınlarınızda olabilir. Hoşlanmadığınız insanlarla vakit geçirmek ne kadar eğlenceli ve hoş olabilir? Sosyal medyayı şu yüzden konumda sile getirdim. Sanki daha önceden akraba ilişkileri reel ve daha samimiydi. Herkes birbirinin kıymetini biliyordu. Sosyal medya ile arktık kimin ne yaptığını anlık olarak takip edebiliyordunuz. İçinizde yapılacak bir aktivite için Özlemveya heyecan oluşmuyor.
Edit: Mobildeyim yazım yanlışları için affola