niks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Modem hat değerlerini atarmısınız
Sanırım bunu diyorsunuz

AldagBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yardım merkezi > Şikayet > Tarifeler / Kampanyalar > Şikayet kaydı oluştur
Paketim 50mbit vdsl fakat bana adsl porttan hizmet veriliyor. VDSL porta geçişimin yapılmasını talep ediyorum
Bu şekilde yazarsanız boşta vdsl port varsa geçiş yapılacaktır yoksa ara ara tekrar kayıt oluşturmalısınız
Hemen yapıyorum umarım sonuçlanır sağolun hocam
OzgurSatan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilet atmadıysanız bilet atın yönlendirme yapıyorlar hızınız yükseltilir eğer destekliyorsa.
Bileti atıyorum birazdan bakalım ne olacak sonuc merak ediyorum açıkcası

karakter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lokasyonun uygunsa değerlendirebilirsin.
https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalar
Artık bir umudum kalmadı

BayErol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu devirde malum büyük şirketlere bile güven kalmadı artı o yüzden sordum, siz en iyisi şöyle yapın türk telekom yani ttnet arayın ve yeni bir internet çektirmek istediğinizi söyleyin ama modeminizin VDSL modem olduğunu ve sadece VDSL internet çektirmek istediğinizi belirttin yetkili arkadaşta sizin tüm adres bilgilerinizi alarak VDSL alt yapısının olup olmadığını sordular ve VDSL alt yapının olup olmadığı ortaya çıkar.
Not: Tüm internet sağlayıcıları türk telekom alt yapısını kullanırlar o yüzden arayın ve sorun VDSL alt yapı var mı? yok mu? önce bunu netleştirin eğer VDSL alt yapı yoksa şuan abone olduğunuz firmadan tek taraflı fesih etme hakkınız doğar bilginize.
Güzel plan şimdi bilet açıcam 2 hafta içinde sonuçlanmazs ayapıcam bunu ama zaten tahaattütsüz istersen iptal ederim