fatih4364 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle herkese hayırlı bayramlar. Söze başlarken şunu belirteyim, ergenlik çağında olan bir birey değilim. Gayet aklı başında olan fakat çıkmaza giren biri olarak artık bunaldım, içimi dökmek istedim.

Bir baba düşünün, eşini insan yerine koymuyor. Belki ölse mutlu olacak. Azarlamadığı, kötü söz söylemediği bir tek gün bile yok. Sürekli aşağılıyor, herhangi bir konuda kadının "benim fikrim şu" deme lüksü dahi yok. Ayrıca 40 yıllık eşi. Bu arada 5 vakit namazını kılan birisi

Daha çok detay var, anlatsam sabah olur. Ben manevi yönden düşündüm bu zamana kadar, internette okuduğum yazılar, izlediğim videolarda ne olursa olsun baba diyorlar. Vallahi bunaldım iyice, dövsem dövülmüyor, sövsen sövülmüyor. Ki en ufak olumsuz bir davranışım olmadı şimdiye kadar. Tek düşündüğüm annem...

Size sorum şudur, baba her durumda haklı mıdır?
Kardeşim aynı durumu yaşıyoruz malesef çevremdeki kişiler bana bu yüzden kızını vermeyen oldu. Annemi toplum içi olsun vs sanki bir hata yapmamızı bekler gibi fırsat arıyor. Bu yüzden küçüklükten beri gelen hata onun hoşuna gitmeyen yanlış birsey yaparım düşüncesi yüzünden Anksiyete oldum. Çok kötü bir duruma düştüm şahsen ben. Sürekli çevremde de insan ilişkilerinde sorun yaşıyorum zaman zaman. Gerçekten insanların ruh kimyası küçüklükten ailevi başlıyor. 48 yaşında emekli oldu liseye giden kardeşim için bir çaba dahi sarf etmedi. Ne dershane ne birsey. Birsey basaramazsak rezil ediyor. Hastalansak geçmiş olsun yerine dalga geçer gibi hareketleri oldu. Hasta olduğumuz için mobbing yapardı 😄 evde dün annem soğuk su içecek tedirgin içiyor. Dolaba soğuk maden suyu koyamiyoriz. İnsan evinde huzur bulur biz ev iş stres kardeşim yapacak birsey yok. Namaz insanı arındırır ama malesef değişen hiç olmadı bizde. Düşün adam pandemi döneminde işe gidip gelebilmem için arabasını dahi vermedi 😄😄 kardeşim osman Eğin hoca var tavsiye ederim.birde benim annem yetim büyüdü.

https://youtu.be/zPSKPLGxCFk