Merhaba,
Bir süredir konudan uzak kalmıştım.
https://www.r10.net/1080572682-post2279.html bağlantılı mesajda bulunan yorumdaki gibi, bugün Azure App Service yetkisilinden, 60 günden daha önce kayıt edilmiş olan alan adları için yeni bir bildirim aldım ve sizinle paylaşmak istedim.
Microsoft Azure, 60 gün önce kayıt edilen tüm alan adlarını listelemiş ve problemli alan adları için transfer kodlarını iletmek üzere çalışmalara başlamışlar.
Microsoft'un konu ile ilgili iç departmanından kodlar gönderileceğinden dolayı, alan adı sahiplerinin biraz sabırlı olmalarını ve transfer kodlarını beklemelerini belirtiyorlar.
Alan adı sahiplerinin, transfer kodu gönderilecek olan listede alan adlarının bulunup bulunmadığına istinaden Azure ile iletişime geçebileceklerini, ancak, ortalama 40 binlik bir alan adı listesi mevcut olduğundan dolayı, bu tür bir talebin çok da gerekmediğini ifade etmekteler.
Teşekkürler.
Bilgi için sağol fakat ne taktılar bu 60 güne anlamıyorum zaten yeni domain ise wwd ye taşıyabiliyolar hesap açıp, mevcut eskilere alan adı süresi bitenlere kod göndericekken neye uğraşıyolar. Kod göndermede sorun yaşıyosun madem wwd ye yenileri taşıdıkları gibi eskileride taşıyın kurtulak.