Yurtdışında rekabet edemediği sürece böyle bir araç üretiminin herhangi bir faydası olacağını düşünmüyorum.
Çıkış tarihi 2023 den önce olmayacak, çıkış fiyatı da o dönemki kur ile birlikte 450 bin TL aşağı olacağını düşünmüyorum, 45-50 bin ya bunu yurtdışında satma ihtimalin yok.
10 bin ya yurtdışına ihraç edip vatandaşına 450 bin TL ye satacaksan da yerin dibine batsın yani bizim için hiç bir önemi yok.
Tabii bunlar varsayım, kimse bilemez belki elini vicdanına koyarlar, ''el insaf artık'' bir kere de vatandaşımıza faydamız dokunsun derler ve uygun fiyattan verirler
belki ötv,kdv , ötvnin kdvsi olmaz ve alınabilir fiyatlarda olur, paralel evrende belki bunları yaşarız kimbilir..
Osmangazi köprüsü ile övünenler fahiş geçiş ücretini veremedikleri için köprüden geçmemek için körfezi dolanıyorlar.
Bayramda otoyol ve köprüler bedava sanıp o köprüden geçenler eve kağıt gelince görecekler sürpizi.
Bu otomobil de aynısı olacak.
Oldu da yollara çıktı TOGG, övünecekler ama 20 yaşındaki otomobilinin içinden imrenerek bakacaklar hiç sahip olamayacakları TOGG'a.
Aslında zengin olsan müthiş bir yönetim sistemi var ülkede. Çarkın döner, çalışan sıkıntın yok. Çalışanını açlık sınırında çalıştırsan da sana isyan edemiyor.
KAST sistemini iyice öğrettiler halka.