Metaren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oğuz Atay kitaplarından birini al.
Kitap okuyan birine başka hediyeye gerek yok diye düşünüyorum.
Ama kitap okuyan birine sakın kahraman tazeoğlu kitabı almayın, kitap okuyan ve kitaptan anlayan biri direk çöpe atar.
sevdiği tarza göre kitap alınabilir, roman şiir edebiyat vs vs.
ama eğer okumamışsa Oğuz Atay Tutunamayanlar tavsiyemdir.
iyi bayramlar.
Türk edebiyatındaki çoğu eseri okudu, normalde zaten kendisi felsefeyle ilgileniyor ve bölüm olarak da Fizik bölümü okuyor. Oğuz Atay'ı okudu diye hatırlıyorum, yine de teşekkürler.

mgk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir eşi sizde diğer eşi sevdiğinizde olan bir hediye alabilirsiniz, mesela bileklik gibi birbirini tamamlayacak hediyeler var bence onlar çok özel ve anlamlı oluyor
evet bu da aklıma gelmişti, teşekkür ederim.

FidanAtug adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam

Bir kadın olarak https://www.tisortfab.com/urun/cizim...e-ozel-tisort/ şu tişörtü hediye etsen güzel olur diye düşünüyorum.. Çok ince bir davranış olur.
Kendisi kapalı olduğu ve henüz daha sözlü bile olmadığımız için bu tür şeyler alamıyorum maalesef yoksa ben de ona fotoğraflarımızdan canvas tablolar vs. almak istiyorum ama ailesi henüz buna hazır değil ) o yüzden biraz da ailesinin dikkatini çekmeyen bir şey arayışındayım. Yine de çok teşekkürler.

CandiceWhite adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde doğumgünüm 16 Ağustos hadi bu yüzden size biraz tavsiye de bulunayım. Evde zaman geçirmeyi seviyorsa evde yapabileceği aktiviteler için bir şeyler alabilirsiniz.

Mesela bu özel suluboyayı: https://ty.gl/canqljtnv
Yada müzik dinlemeyi seviyorsa beats in bir kulaküstü kulaklığını

bunlardan birini yanında bir buket çiçek ile hediye edebilirsiniz.

kendi doğumgünü istek listemi sizinle paylaştım umarım faydası olur.

bunlar normal yakınlarımdan beklediğim şeyler olurdu ama eğer bir sevgilim olsaydı kendi eliyle yaptığı bir şeyi resim, seramik kupa vb. hediye etmesi beni mutlu ederdi.
Teşekkür ederim kendi el becerim yok ama aynı zamanda çevirmenlik yaptığım için çevirdiğim her kitabı ona hediye ediyorum, bu da kendi elimle yaptığım bir şey sayılıyorsa sevinirim