Evet hocam anlattınız da kafam biraz karışıktı kusura bakmayın, şimdi anladım. Evet sorunuz önemli ama bu yazılıma göre değişir hocam, Open Cart açık kaynaklı yani siz bu entegrasyonlar için bir developer tutacaksınız, bu sizin isteğinize göre şekillenecektir hocam. Birkaç farklı yöntemle bu olabilir örneğin tek ödeme yöntemi ile ürün fiyatını kendi kâr payınıza göre yükselterek ödeme alabilirsiniz yada ikili ödeme yaptırabilirsiniz fakat ikincisi pek tercih edilmiyor yani işleri o kadar karışık hâle getirtmeyin derim. En basit örnek CodeCanyon'dan vereyim size, orada bir yazılım satmak istediğinizde diyelim siz yazılım fiyatınızı 10 dolar ayarlıyorsunuz, sistem otomatik olarak komisyon ekliyor ve o 10 doları 12 vs. (atıyorum örnek olarak) dolar yapıyor, her satışta müşteriler 12 dolar ödüyor ve para Envato'da birikiyor, Envato geliştiriciler istediği zaman o 10 doları onlara ödüyor 2 dolar komisyon alıyor ve bunun için tek ödeme hesabı kullanıyor, ödeme yöntemi demiyorum ödeme hesabı yani 2 PayPal hesabı kullanmıyorlar örneğin. Yani C2C sistemlerde bir ürün satın alındığında bu fiyat aynı anda hem site sahibine hem de tüccara bölünmez, ya siz komisyon almayacaksınız ki ödeme doğrudan tüccara yapılsın yada her siparişte para sadece sizin iyzico, paytr her neyse hesaba düşecek ve sizin sistem tüccarlara ödeme yapacak. Biraz karışık anlattım hocam umarım anlarsınız, ayrıca ücretli ve tam donanımlı sistemler düşünürseniz size yurtdışı tabanlı üst düzey C2C pazaryeri çözümleri üretimi yapan bir firmanın Türk temsilcisi olan iş ortağımızın iletişim adresini verebiliriz, bilgi de verebilir ve Türk müşterilere indirim de yapabilir. Yani kısacası hocam sizin bu soruyu sormanız gereken kişi tuttuğunuz yada tutmak istediğiniz OpenCart entegresini yaptıracağınız kişidir, sistemi isteğinize göre yapabilecektir.