Lioness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyleyse doğru anlamışım demektir hocam, kayıt olurken insanların "şunu kullanacağım" dercesine bir ödeme yöntemi seçmeleri gerekmez, site içerisinde isteyen sizin eklediğiniz entegreli sistemleri kullanır, tabii siz ayırmak istiyorsanız onu yazılım sahibine söylemeniz ve böyle bir sistem yaptırmanız gerekebilir, Trendyol gibi sistemler C2C bu tarz çözümler çok masraflı olur, bir yazılım seçtiniz mi peki ?
Yok onu dogru anlamissiniz hocam da digerini yanlis anlamissiniz. Simdi diyelim ki MAGAZA KAYIT OL diye girdi kaydoldu bir magaza, kullanici o magaza uzerinden bir siparis gectiginde otomatik olarak odeme bizim PayTR,PayU,Iyzico ya da her neyse o hesaba dusecek. Ama anladigim kadariyla PayTR de ve digerlerinde zaten Pazaryeri Cozumleri var, boyle bi odeme geldiginde bizim hesaba ve magazanin hesabina otomatik olarak atiyor. O tam nasil calisiyor bilmiyorum. Dolayisiyla boyle bi sistemde 2 farkli PayTR, Iyzico methodu mu entegre etmek gerekiyor? Mesela benim ekledigim urunlerden alirsa SanalPOS urunu, baska magaadan alirsa pazaryeri cozumu gibi vb.

OpenCart kullanmayi dusunuyorum calisacagimiz kisileri dogru sececegiz tabii ki. Umarim anlatmak istedigimi anlatmisimdir.