kısa süreli ya da düzenli çalışabileceğim bir iş arıyorum. Eylül ayına kadar bazı özel sebeplerden dolayı evdeyim. Bu süreçte 7-24 çalışabilirim. Herkes gibi borçlarım var ve malesef pandemiden sonra iki yakam bir araya gelmiyor diyebilirim.
Neler yapıyorum: İzmir içindeyseniz tüm derslerden özel ders verebilirim, memnuniyet garantisi veriyorum, en anlamayacak öğrenciler bile başarılı olacaktır. İzmir dışıysa online ders yapabiliriz.
Matematik ve geometriden orjinal sorular yazabilirim, zorluk seviyesine göre kolay-orta- zor olarak gruplandırıp paylaşabilirim.
copy-paste işlerinizi yapabilirim. Öğretebileceğiniz her şeyi kısa sürede öğrenir yaparım. İşlerimi asla aksatmam, çok disiplinli biriyim, işim bitmeden uyumam bile.
Sayfalarınızı yönetebilirim, Özellikle sağlık ve eğitim üzerine oldukça donanımlıyım. ( Makale yazamıyorum, çünkü makalelerde çok fazla laf kalabalığı yapılıyor, ben daha net yazdığım için seo uyumlu olmuyor anladığım kadarıyla)
Google haritalar konum açabilen varsa güzel bir müşteri ağım var komisyon usulü çalışabiliriz.
Wordpress site kurma gibi basit işleriniz yapılır.
ya da aklınızda önerebileceğiniz işler varsa yapabilirim. Saat sorunum yok.
iletişim için 0532165 doksan3 yetmiş bir