@404NotFound;
Çok fazla mesaj yazdığınız için direkt olarak etiket atarak yazıyorum. İşin içine girmeden video izlemek ile olacak bir iş değil bu. İsterseniz 10 yıl boyunca video izleyin. Benim 1 senede ettiğim tecrübeden daha fazla tecrübe edemezsiniz. Siz prep centerların web sitelerine girerek oradaki fiyatlara inanıyorsunuz. Daha sonra yok şu çıktı yok bu çıktı diyerek sürekli saçma sapan fiyatlandırma yapıyorlar. Sizde o kişiye mahkum olduğunuz için mecbur bir şekilde ödemeyi yapıyorsunuz. BAKIN ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM. AMERİKA'DA YAŞADIĞINIZ İÇİN ORADAN SATIŞ YAPTIĞINIZ İÇİN AMAZON SİZE FATURA SORMAYACAKTIR. AMAZON SAHTE ÜRÜN SATMADAN FATURA SORABİLİR. BUNU HİÇ DENEYİMLEMEDEN BU KADAR EMİN KONUŞUYOR OLMANIZA ŞAŞIRIYORUM.
" fatura / fiş konusunu oyle kompleks anlatmssiniz ki sanki uluslar arasi ticaret anlasmasi amazon faturayi sahte urun olmadiginda suphelendiginde ister, fisi verseniz yeterlidir. defalarca denendi, hic birinde sorun olmadi." Bunun hakkında bilgi sahibi olmadan yorum yapmayın. Amazon bugün sunduğunuz fişi yarın kabul etmez. Bir soruyu 2 kez sorun 2sine farklı cevap verir. Bakın üstüne basa basa söylüyorum. Amazon'un desteklediği yöntemde en az 10 adet ürün satın almanız ve bunlara ait invoice(yani türkiye'deki e-fatura) belgesinin elinizde olması lazım. Amerika'da toptancılar harici kimse fatura düzenlemez. Mail order veya fiş verirler. Amazon yarın öbür gün şüphelendiği zaman fişinizi kabul etmeyebilir. Türkiye'den göndereceğiniz ürünlerde kar yok denecek kadar az. Ben Türkiye'den gönderilecek her türlü markayı,ürünü toptancısını hepsini biliyorum. Kaldı ki bilmeyen bir insan tehlikeli markaları satmaya kalkarsa hesabı bir daha açılmayacaktır. Sizin yaşadığınız tecrübe ile bizimkiler farklı.
Tartışma yapmıyorum. Size hiçbir eğitimcinin söylemediği şeyleri söylüyorum. Yarın öbür gün bunları yaşayan arkadaşlar olursa beni etiketlesinler.