ruacoronal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden platformun sahibi gibi konuşuyorsunuz ki? Satıcı - Alıcı arasındaki bir durum bu. Bir noktada iki taraf da düşünceli ve iyi insanlar olabilir ya da tam aksi de olabilir. Ben olayın özelinde soru soruyorum, yaşayan var mı? diye. Bu kadar yükselmenin bir anlamı yok, Türkiyenin her alanında ve her konusunda bir ************** elbette olabilir. Hatta tüm dünya genelinde de.
Videodaki suçlama tutarsız, beni trendyol do*andırdı diyor. Onu o platformda satıcı olan birisi kandırmış veya videodaki arkadaş öyle düşünmüş. Direk trendyola saldırmak ,hak yemektir.
r10'da biri d*landırınca, beni r10 d*landırdı mı diyorsunuz?

Arkadaşın anlattıklarının gerçeklik payıda az, trendyol satıcıyı korumuyor sadece bilmediği bir şeye sebepsiz yorum yapmıyor,konuyu incelemeye alıyor. Belki müşteri kötü niyetli ve yalan söylüyor? Müşteri memnun olsun diye niye satıcıyı mağdur edesin.
"teknik servisten rapor almam" gerekiyor demesi acayip bi durum mu? asus her yerde var gitsin 5 dakikada bu bilgiyi verirler. Eğer bu belgeyi istemeseler bu seferde belki youtube videosu çekip iade edecek ve satıcı mağdur olacak. Bunu yapmayan yok mu? var hemde milyonlarca var. 2 hafta önce 2 teknoloji ürünü satan esnaf satışı durduru bu durum yüzünden. Müşteriler fazlasıyla kötü niyetli ve hatta r10da bu yanlışları övünerek başarı gibi yorum yapanlarıda çok gördüm.