Değerli dostlar daha önce sıfırdan kasıp 60-70k lara getirip sattığım bir çok sayfam oldu.Bugün hem bayram hemde bu alanda bilgisi az olan dostlara faydam olsun diye tüm detayları sizlere anlatacağım.
En baştan başlamak gerekirse instagram algoritmasını iyi anlamak gerek bunun en kolay yöntemi ise direk keşfetinize çıkan gönderilere bakarsanız algoritmanın neyi sevdiğini neyi sevmediğini çok rahat bir şekilde anlarsınız.Zaten olayda burda başlıyor onu anladığınızda neyi paylaşmanız neyi paylaşmamanız gerektiğini insanların neleri sevdiğini de anlarsınız.

Şimdi Maddeler Halinde Analtıyorum!
1.Algoritmayı iyi anlayın ve sürekli keşfetinizi kontrol edin.
2.Ne olursa olsun istikrarlı ve düzenli olun çünkü istikrar ve düzen bunun en önemli noktası.Aynı saatlerde paylaşım aynı saatlerde story.
3.Kitlenizi her zaman değerlendirin ölçün ve kitlenizi anlamaya çalışın.Şöyle düşünün insanlar sizi neden takip etsin binlerce sayfa arasında neden sizin sayfanızı takipe alıp etkileşime girsin.
4.Hedef kitleye yönelik paylaşım yapın yani kitleniz neleri seviyorsa ona göre paylaşım yapın yoksa çok çabuk takipten vazgecerler.
5.Etikey olayına çok önem vermiyorum artık instagramda buna pek önem vermiyor tavsiyem en az miktarda etiket kullanmak ben çok nadir etiket kullanırım.
Bunları yaparsanız çok hızlı bir sekilde sayfalarınızda bir fark göreceksiniz.Merak ettiğiniz başka sorular varsa konu altında sorarsanız sizlere cevap vermeye çalışacağım.

Mayıs ortadında sayfayı satın aldığımda durum buydu!

Şuanki durum.