OzKara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok mantıklı geldi bu bir de diyorum ki mühendis mimar tutsam onlarla yapamaz mıyız

Merhaba öncelikle ben de mimarım. Kocaeli'de mimarlık yapıyorum. Bi ofiste çalışıyordum 20 gün üst üste kovid tedavisi gördükten sonra işten çıkarıldım. Yaklaşık bir ay içerisinde kendi ofisimi Kocaeli merkezde açacağım inşallah.

Ailem anahtar teslim yap-sat projeleri de yapıyor. Kalıp işçiliğinden tutun da alçı sıva boya, Kartonpiyer, asma tavan, fayans, mermer, parke vb. Tüm işçilikleri kendi ekiplerimiz ile yapıyoruz. Sadece tesisat işinde kendi ekibimiz yok. Onun dışındaki her şeyi anahtar teslim kendi ekiplerimiz ile yapıyoruz.

Öncelikle şu bilgileri verirseniz size biraz yardımcı olmak isterim.

Arsanızın;
İli:
İlçesi:
Ada:
Parseli:
İmar durumu varsa imar durumu:
Sizin kafanızda herhangi bir özel istek varsa onu:

Bu yukarıdaki bilgileri verirseniz, az çok izlemeniz gereken yolu anlatıp kaba bir maliyet çıkarabilirim. Hatta duruma göre bu bayramda ücretsiz bir taslak amaçlı kat planı da yapabilirim size.

İstanbul, Bursa, Sakarya, Kocaeli ve Yalova bölgelerinden birinde iseniz bizzat projeyi ben çizip ben takip edebilirim. İllaki benim çizmeme işi benim yapmama gerek yok. Bilgileri buradan ya da özelden yazın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.