gizem_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıkçası her an her şey olabilir karşınızdaki insan istediği kadar size kardeşim desin işin aslı kimse kimseyi kardeşi olarak görmüyor ve kan bağınızın olmadığı birine de kardeş demek veya o statüde değerlendirmek ne kadar mantıklı veya ne kadar doğru olabilir ki kan bağınızın olmadığı insan ile her şey olabilirsiniz birbirinize kardeşim de diyebilirsiniz ama gerçeği değiştiremezsiniz ve bu bahsettiğiniz insanı tatmin ettiğiniz zaman söylediği gibi sizi kardeşi olarak görmediğini anlayacaksınız yaşlarınızı ve yaşantılarınızı bilmiyorum ikinizin de yaşantıları belki birbirine çok uzaktır belki bu yüzden size bu tür bir yaklaşımda bulunuyordur ama bildiğim bir şey var ise insan bir şeyler için çabalayınca tamamen elde edemese bile bu şeylerin değişebildiğini görebiliyor
çok güzel dediniz ama banada mantıklı gelmiyor kardeş demesi aramkzdai ilşiki arkadaştanda öte oyuzden oyle davranıyor veya sevgili olmalımyalım diyede kardeşim diyerek masfa koymuş olabilit açılmak da istemiyorum aramızdaki dostlukta bozulmasını istyorum benim iş karışık