Beight adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bu televizyonun 55 inç olanına bakıyorum. ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve nasıl acaba memnun musunuz?
İlk başlarda ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz özellikle smart app ya da netflix gibi uygulamalarda. Böyle bir şey yaşarsanız, Beko'yu arayın, hemen birini yönlendiriyorlar ve güncelleme yüklüyorlar televizyona. 1 defa bu işlemi yaptık, bunun dışında ne bir sorun oldu, ne de bir sıkıntı yaşadım. Belki 2 kere Wifi görmediği olmuştur. Bu durumda cihazın elektriğini komple kapatıp açarsanız, hemen düzeliyor. 8 aydır kullanıyorum. İlk hafta yapılan güncelleme ve 2 kere wifi görmeme dışında, hiçbir sorun yaşamadım. Bilgisayar, PS, USB ya da Harddisk gibi şeyler çok verimli çalışıyor, tamamen sorunsuz. Netflix, Amazon Prime, YouTube, Bein Connect, Tv+, BluTv, Exxen ya da Türkiye'de ne varsa, hepsi yüklü zaten. Biz genelde Netflix ya da Amazon Prime kullanıyoruz. HBOMax da kullandığımız oluyor ancak HBOMax varsayılan olarak yüklü gelmiyor.

Bizim TV için konuşuyorum, tek kişinin taşıyabileceği bir ağırlıkta değil. Bunu gözardı etmeyin. Birde her türlü durumda Beko doğrudan ilgileniyor ve hemen birini yönlendiriyor. Teknik desteklerini sevdim. Gelen kişilerde gerçekten ilgili ve önerilerle geliyorlar. Küçüğü için bir şey diyemem ama bu ürün için duvara montelemenizi önermem. TV büyük olduğu için, sağa sola çevirmek gerekebiliyor salon büyüklüğünüze göre. TV alırken, TV'yi kullanacağınız salonun büyüklüğünü mutlaka öncelikli olarak düşünün. Çünkü bizim bu TV'yi normal bir salonda kullanırsanız, muhtemelen sinema gibi ekran tüm odayı kaplayıp gözlerinizi kolaylıkla yorabilir. Bizim salon geniş olduğu için bu sorunu yaşamıyoruz. 164cm lik bir ekran için kesinlikle 4-5 metre izleme mesafesinin altına inmemenizi öneririm. Bunun dışında ciddi elektrik yakıyor olabilir. Biz çok dikkat etmiyoruz ama normal kullanım + TV olduğunda 150 TL civarında sabit elektrik faturası geliyor. Enerji sınıfı çok iyi değil, daha iyi enerji sınıfı olan ürünlerde bulunabilir eğer çok TV izleyecekseniz ve elektrik faturası derdiniz olacaksa.

EK: Yukarıda bazı paylaşımlarda gördüm. Bildiğim kadarıyla 3 yıl boyunca ekranda tek bir nokta sorun dahi belirse, ürünün sıfırı ile değiştiriyorlar. Teknik servis söylemişti. Bir diğer konu da ürünü Beko'nun kendisinden aldığınızda, bayilere göre biraz daha pahalı olabiliyor ama teknik destek anlamında farkı oluyor mu bilmiyorum. Ben markaların kendisi ile çalışmayı her ne sebeple olursa olsun tercih ediyorum.

Umarım paylaşımım işinize yarar