kafamdaki süreç şu şekilde.
83/5 100 def açık asas alıcam ringden - 1500-2000 tl arası
Mythril set +8 - 7500 tl
Shard 9 Wb 9 - 6100 tl
Lego 2 Rol 2
BAD Draki - PP 3
Iron belt 0 - Elf belt 2
Eme 3 Coc 3
yanına fiyat yazmadıklarımın fiyatlarını pek hatırlamıyorum ama hepsinin toplamı üç aşağı beş yukarı 25-30 arası bi şey.
sizin bu bütçe ile asas karakteri için önereceğiniz farklı bir kombin var mı?
amacım şu. hayatımı sabit bi rutine sokmayı planlıyorum. örneğin her sabah en geç 7.30 da uyanıp işlerimi sürdürmeyi planlıyorum. 7.30 uyanış. 7.40 jr gircem. ardından cz de 3-4 saat farm atıp ( farm atmaktan keyif alıyorum uzun yıllar pk attım zaten önceden pek arayışım yok o konuda ) ardından takıları okçu olan 80 lvl yan karaktere aktarıp afk genie farma bırakıcam en geç saat 12 de. sonrasında akşam 8 e dek kendi web işlerimle ilgilenicem. site kurulumları seo çalışmaları şu bu. akşam tekrar jr, belki 1 saat falan pk ve kapanış. yani kısacası, kendi web işlerimle uğraşırken arkaplanda da oyun oynarken char geliştirmek istiyorum -ki şu an yapıyorum ancak hiç bi yatırım yapmadan dümdüz oynamaya kalktığında bu süreç çok zorlu bilenler bilir, rahat bırakmazlar pek- .
özetle. sizin bu bütçe ile dizeceğiniz asas karakter nasıl olurdu? Server'ı tekrar hatırlatayım farklı serverlar üzerinden fikir oluşturulmasın. Vega