Model 2018 - Yola Çıkış 2019 / Mayıs Motorun yat yatması hiç olmamıştır. Sadece arkadan birisinin trafikte vurup kaçmasından kaynaklı arka sinyallerin bağlı olduğu gri parça kırılmıştır o değişti servisinde. Şuana kadar büyük bir sıkıntı yaşamadım yolda bırakma vb.. olsun. Sadece 1 ay kadar önce yan ayağı açtığımız zaman istop eden parça yoldayken aniden bozuldu ve motor istop etti çekiciyle servisine götürdüm o parçanın bozulduğunu tespit ettiler ellerinde olmadığından kaynaklı onu iptal ettiler. Motorun genel bakımları hep zamanında yaptırılmıştır hiç aksatılmamıştır. Ama ağır bakım diyebileceğimiz bir bakıma hiç girmedi servis çok gerek duymadı durumu iyi olduğundan kaynaklı. Depoda olan çiziklerden dolayı vazgeçecek arkadaşlar olursa isterse boyatıp teslim edebilirim. Öncesinden boyatıp hiç bir şey yok gibi lanse etmek istemediğim için bu şekilde açtım ilanı.
Extralar- 6.000 deyken Anlaş 4 mevsim lastik taktırılmıştır.
- Sissy Bar Mevcuttur
- Telefonluk üstünde mevcuttur
- Yanında 1 adet disk kilidi ve 1 adet zincir hediye olarak verilecektir.
Motoru tamamen bıraktığımdan diğer ekipmanlarda satılıktır. İlgilenenler olursa telefonda görüşürken söylerse fiyat konuşuruz.- 2 Adet yazlık eldiven (bu yaz başında aldım 2 ay oldu)
- 2 Adet dizlik (1 tanesi 2 ay önce alındı 1 tanesi 5 yıllık)
- 1 Adet Kışlık eldiven (geçtiğimiz kış alındı 2-3 ay kullanıldı)
- 3 Adet Kask (2 tanesi uzun süre kullanıldı 1 tanesi hanımın fazla kullanılmadı)
Sahibinden linkinde daha detaylı fotoğraflar ve video mevcuttur.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...9205811/detay/