Hocam bizim mesleğimizin getirisi bu ben dışarı çıkarım müşteri yazar vs. hep bi iş düşünüyoruz.
Kişisel konuşmam gerekirse;
Yoğun olduğum dönemler birden fazla platform ve iş yönetiyorum. Bi taraftan diyorum bi programlama işi var ona şunuda eklesek, bi yandan sosyal medya işini aldığım müşteri var onun raporları ve post işlemleri var. Bi yandan siteler ve müşteriler var. Vs. Kafam hep dolu. Gece uyurken millet sevdiğini düşünür ben yarın şu şekil bi proje yapayım diyorum.
Bunu genelde kendinimiz farkedemeyiz. Bu durumdan kız arkadaşım hep şikayetçi olurdu. Dışarıda bakma müşteriye tatile gidince bakma şu işlere diye ama tatile gittim diye müşteri geçiştirebilecek bi iş yapmıyoruz. Mesai saati olan bi iş yapmıyoruz ki tatil günlerimiz olsun.
Daha sonra kız akadaşıma da açtım site gece 4de kalkıp makale yazayım diye oturuyor. Yani aslında yaptığımız iş bizi bu hale getiriyor. Bir çok kişinin sorumluluğunu alıyoruz.
Burdaki herkesin yapması gereken bence belli günler kapatacaklar whatsapp vs. sevdikleriyle vakit geçirecekler. İşler olabilir yoğun olabiliriz ama robota bağlamanında anlamı yok.