İyi geceler,
Bu ara çok sık görüyorum.. ''Yardımcı olabilecek var mı'' Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum ki: Bende çok yardım konusu açtım 850 tane konum varsa 300-400 hatta daha fazlası yardım talebidir ama:
İstediğim şeyler ücretsiz temalar, scriptler, paralı olan şeylerin bedavasını aramak, emek bilgi ya da zahmet gerektirecek şeyler değildi hiçbir zaman ve olmayacakta. Ancak son zamanlarda açılan tüm konularda insanlar ya ücretli olan şeyleri ücretsiz talep ediyor ya da basit iş kolay iş diyerekten ücretsiz yardım talep ediyor. Yine ve tekrar tüm samimiyetimle söylüyorum: Bende çok yardım istedim ve yardım ettim ama yardım edilecek ücretsiz yapılacak şeyler vardır. Ancak üyelerin yarısından çoğu bu konuda hassasiyet göstermiyor.
Kategorisine/Konusuna göre ücretsiz/yardım gibi isteklerin yasaklanması gerekiyor bence..
Edit: Bu arada forumu avucumun içi gibi tanıyorum o yuzden şunu da eklemek istiyorum:
Parası durumu olmayanlar ne yapsın diyeceksiniz şimdi? Napsın mı? yapmasın abi? kızmayın ama parası durumu olmayan site de kurmasın bir zahmet instagramda hesabı olmasın şart mı? zaten mecburi ihtiyaclarına herkes destek veriyor ama kimse kusura bakmasın birinin parası yok diye biri ücretsiz iş yapacaksa benimde araba alacak param yok mercedese gidip ben araba istiyorum yardımcı olur musunuz diyim bana araba versinler?