adampation adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
keşke 4 ticaret puanı olan birisine yüklü miktarda ödeme yapmasaydınız :/ 47 ticaret puanı ve platin üyeliği olan sizsiniz.Onun öncelikli olarak size hesapları vermesi gerekirdi.
BoldPilot05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 yıllık üyenin bunu yapması da bayağı absürt.
adampation adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende ufak meblalarda önce işi yapar sonra ücret alırım ama ne bileyim ben öğrenciyim 400 500 tl üstü bana yüksek geliyor ve asla ödemenin yarısını almadan işe başlamam.Keşke sizde kendinizi garantiye alsaydınız arkadaş belli ki birçok r10 hesabı açmış parası bittikçe gelip 3 5 kucuk ticaret yapıp insanları dolandırıyor ardından yeni hesaptan aynı yöntem.Valla ne diyeyim geçmiş olsun .d

Merhabalar @OrhanCekic; kişisi ile hiç bir alakam yoktur. Dün açtığım konuya memlekete gittiğim için şimdi online oldum. Orhan Bey bana pm atmış. Ben ise hesabıma girmediğim için cevap veremedim. buradan bakabilirsiniz.
Orhan beyi dolandıran kişilerden keşke "r10 hesabınızdan bana mesaj atar mısınız" diye bir talebi olsaydı yada ilk önce hesabı alıp sonra ödemeyi yapsaydı. Orhan beyin hukuk alanında arayışa girmesini isterim. Yorum yapan siz değerli insanlar içinde konuyu detaylı bilip yorum yapmanızı dilerdim.
Şikayet konusundan lütfen konuyu takip ediniz.