Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkürler.
hocam bildirim ekleyin kullanmasanız bile uygulama bildirim gönderebilsin ayrıca birde login ekranı ekleyin böylece kullanıcıya özel bir alan olduğunu düşünsünler yayınlandıktan sonra kaldırabilirsiniz login ekranını
Uygulamayı güncellediğim zaman tekrar loginsiz göndermem gerekecek, o zaman da onaylanmama ihtimali var hocam. Teşekkürler ancak daha kalıcı bir çözüm gerekiyor. Bildirimi de eklerim sıkıntı değil eğer webview uygulamanın kabulünde bir artısı varsa.
uyguluma içinde kullanılan her eklenti için playe tik atarak bilfirmeniz gekiyor.
örneğin media varsa ses müzik video bunları için. bildirim gidecekse bunun için.
başka siteden veri aldığı için veri aldığı sitenin doğruluğu vs vs vs .
Hocam reddedilirken webviewden dolayı reddettiğini söylüyor zaten. Bir de işin reklam boyutu var. Sayfadaki reklamları kaldırsam bile reklam varmış gibi görüyor ve sadece bir reklam yerleştirebilirsiniz her sayfaya diyor. Ancak o halletmesi daha kolay. Şu an önceliğim webview sorununu aşmak. Ayrıca sahiplik için inceleme gönderdiğim zaman "uygulama öncelikli olarak webview fonksiyonunu kullanıyor, sahiplikten tamamen bağımsız olarak uygulamanın öncelikli amacı bu olamaz" gibi bir cevap gönderiyorlar. Ancak ekran açıldığında ilk gelen ekran adım sayar ekranı.
başka webview projeleri deneyebilirsiniz hocam hazır satılanlar var zaten belki bir yerde yanlışlık yapıyosunuz
Hocam ben kodular üzerinden yapıyorum uygulamayı. Farklı projeler nasıl oluyor onu bilmiyorum açıkçası. Bu hazır uygulamalar nasıl oluyor biraz bilgi verirseniz çok makbule geçer.