Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uygulama nedir ? bizde forum olarak 5 yıldız verelim
Düşünmeniz bile yeterli hocam, yeni halini bitirip yayınlandıktan sonra sizlerle paylaşıp yorumlarınızı duymak isterim

Lioness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, açtığınız konulara gidip konuyu buldum ve uygulamanıza baktım ve 5 yıldız verdim hocam yanlış anlamayın TikTok kullanmadığım için pek anlamasam da uygulamanızın kalitesinden eminim, emek vermişsiniz, elinize sağlık, hayırlı olsun... Elbette birkaç hata, kusur olacak ama bu yorumu yapan kişinin daha kusur bulmadan bunu yazdığından eminim yani sadece karalamak için yapılmış bir şey sizinle ilgisi yok, hata varsa da zamanla düzelteceksiniz ama böyle giderse ve siz "pişman oldum" tarzı başlıklı konular açarsanız nereye kadar ? Bir de logonuz ve uygulama temanız uyumlu olsa daha iyi olabilir sanki benim önerim. Uygulamanızda ve hayatınızda başarılar dilerim Kendinize inanın.
Emeğiniz ve yaptığınız uğraş için çok mutlu oldum. Sizin gibi güzel yorum yapan ve art niyet olmadan eleştiri yapan insanları yer zaman dinlemiş, sözlerinizi kulağıma küpe etmişimdir. Merak etmeyin şuan sıfırdan tekrar yazıyorum uygulamayı ve elimden gelenin daha iyisini yapmak için dinlenmiyorum bile, teşekkür ederim.

omerkarakus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha da cok olacak bunlardan hocam pes etmeyin devam daha guzel isler cikaracaksiniz umarim uygulamayi pmden iletirseniz deneyimlemek isterim.
Yeni halini siz değerli insanlara göstermek için elimden geleni yapıyorum. Bittiği zaman sizlerin yorumlarını ve eleştirilerini dört gözle bekliyorum